Negative sociale relationer og mobning på arbejdspladsen (2017)

De nyeste forskningsresultater om negative sociale relationer og mobning på arbejdspladsen var i fokus på gå hjem mødet i Aarhus d. 8. maj 2017. Her kan du se videoer og hente præsentationerne fra mødet.

Forskerne præsenterede den nyeste forskningsbaserede viden om sociale relationer og mobning på arbejdspladsen på gå hjem mødet d. 8. maj i Aarhus. Her kan du se videooptagelser af oplæggene og hente forskernes præsentationer.

Se videoer og hent præsentationer 

Professor Åse Marie Hansen fra Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU og NFA præsenterer de nyeste forskningsresultater om negative sociale relationer og mobning på arbejdspladsen – med særligt fokus på erfaringer fra et igangværende projekt om negative sociale relationer, risikofaktorer og langtidskonsekvenser.

Hent Åse MArie Hansen's præsentation

Professor Åse Marie Hansen fra Institut for Folkesundhedsvidenskab, KU og NFA præsenterer de nyeste forskningsresultater om sammenhængen mellem mobning på arbejdspladsen, sygefravær og jobskifte.

Psykolog Morten Vejs Willert fra Arbejdsmedicinsk Klinik, Aarhus Universitetshospital, fortæller om de praktiske udfordringer, der opstår, når man skal udrede samarbejdsvanskeligheder og mobning på arbejdspladsen og kommer med anbefalinger, som kan gøre det lettere at håndtere sådanne belastninger i arbejdsmiljøet.

Hent Morten Vejs Willert's præsentation

Mødet var arrangeret af Arbejdsmedicinske Klinik i Aarhus i samarbejde med Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.

Yderligere oplysninger

Paul-Anker Lund


NFA logo

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø | Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø. | T: 39 16 52 00 | F: 39 16 52 01 | M: nfa@nfa.dk | CVR: 15 41 37 00