Nyheder i forbindelse med at NFA fylder 70

Her finder du de nyheder, der er blevet til i forbindelse med, at NFA fylder 70.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø fylder 70

Arbejdsmiljøet har oplevet markante fremskridt de sidste 70 år, men der er stadig store udfordringer og derfor også brug for mere forskningsviden. Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø fejrer den 9. juni sin 70 års fødselsdag.

Læs hele nyheden om Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø fylder 70 

Beskæftigelsesministeren hyldede arbejdsmiljøet

Knap 200 danske og internationale gæster var i dag samlet til jubilæum i Eigtveds Pakhus for at fejre, at Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø fylder 70 år. Dagens første til at hylde arbejdsmiljøet var beskæftigelsesminister Jørn Neergaard.

Læs hele nyheden om Beskæftigelsesministeren hyldede arbejdsmiljøet 

Den komplekse arbejdsplads udfordrer arbejdsmiljøet

Hvordan tager vi vare på arbejdsmiljø og helbred med hastigt forandrede vilkår på arbejdspladserne, når arbejdspladserne bliver lige så komplekse som vores liv. Det spørgsmål forsøgte Margaret M. Kitt, vicedirektør i det amerikanske arbejdsmiljøinstitut, NIOSH at besvare.

Læs hele nyheden om Den komplekse arbejdsplads udfordrer arbejdsmiljøet

Forskning i arbejdsmiljø betaler sig big time

Både medarbejdere, virksomheder og samfund har stor gavn af forskning i at forebygge arbejdsulykker og erhvervssygdomme. Derfor investerer mange forsikringsselskaber i forskning - nogle af dem ved at finansiere deres eget forskningsinstitut.

Læs hele nyheden om Forskning i arbejdsmiljø betaler sig big time

DA og LO: For dyrt ikke at forske i arbejdsmiljø

Når der forskes i arbejdsmiljø er det godt – både for medarbejderne, som får et mere sikkert og sundt arbejdsmiljø, men også for virksomhedernes bundlinje, det fortæller DA’s direktør Jacob Holbraad og LO’s formand Lizette Risgaard.

Læs hele nyheden om DA & LO: for dyrt ikke at forske i arbejdsmiljø 

Fremtiden kræver et bæredygtigt arbejdsliv

Bedre, længere, sundere og mere produktive arbejdsliv er afgørende for væksten i Europa. Derfor skal det højere på forskningsdagsordenen i Europa, mener flere forskere og organisationer.

Læs hele nyheden om Fremtiden kræver et bæredygtigt arbejdsliv


Nordisk arbejdsmodel under pres

Sandsynligvis har du mere indflydelse på dit arbejde, end mange af dine kolleger i andre lande. Spørgsmålet er bare, om du også har det i fremtiden.

Læs hele nyheden om Nordisk arbejdsmodel under pres

Forskning skal gøre en forskel på arbejdspladserne

Samarbejde og forskning, som gør en forskel, er vigtige pejlemærker for europæisk forskning. Det slog formanden for PEROSH-samarbejdet fast i Eigtveds Pakhus, hvor Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø fejrede 70 års jubilæum.

Læs hele nyheden om Forskning skal gøre en forskel på arbejdspladserne


NFA logo

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø | Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø. | T: 39 16 52 00 | F: 39 16 52 01 | M: nfa@nfa.dk | CVR: 15 41 37 00