Stresskonference

Barndommens betydning for voksenlivet og en stresset ungdom: Tilmeld dig årets stressforsknings konference

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø 14. okt 2022

For 18. år i træk arrangerer NFA sammen med Arbejdsmedicinsk klinik ved Bispebjerg Hospital, og Institut for Folkesundhedsvidenskab ved Københavns Universitet årets stressforskningskonference. Formålet med konferencen er at fremme udveksling og diskussion af ny stressforskning på tværs af hele landet.

I år er der blandt andet fokus på unges trivsel og stress, når de starter på arbejdsmarkedet, og hvordan oplevelser i barndommen kan have betydning senere i livet.

- Jeg ser især frem til de to keynote speakere Naja Hulvej Rod og Mette Lykke Nielsen. Og så kommer der en masse spændende korte oplæg og posters fra hele stressforskningsfeltet, lige fra psykosociale arbejdsmiljøfaktorer, over kortisol og biomarkører, til RCT'er af indsatser til stress-behandling, siger seniorforsker ved NFA, Ida E. H. Huitfeldt, der har været med til at planlægge konferencen.

Hvor og hvornår?

Konferencen afholdes på Københavns Universitet, I Nielsine Nielsen auditoriet i Mærsk Tårnet. 
Tirsdag den 1. november 2022 kl. 9-15.30

Tilmeld dig ved at sende en mail til lægesekretær Vibeke Skibsrud på vski0002@regionh.dk.

Tilmeldingsfristen er 25. oktober, men skynd dig, der er et begrænset antal pladser i salen.

Konferencen henvender til primært forskere, studerende, arbejdsmiljøprofessionelle, men alle interesserede er velkomne.


NFA logo

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø | Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø. | T: 39 16 52 00 | F: 39 16 52 01 | M: nfa@nfa.dk | CVR: 15 41 37 00