Spring over hovedmenu

NFA’s bestyrelsesformand modtager Ridderkorset

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø - 18-03-2024

Stort tillykke til Stina Vrang Elias, der er blevet tildelt Ridderkorset for sin indsats som formand for NFA’s bestyrelse.

Det var en glad Stina Vrang Elias, der mandag var i audiens hos Kong Frederik. Hun har fået Ridderkorset for sit arbejde som bestyrelsesformand for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA).

- Ridderkorset er en anerkendelse, som jeg er rigtig glad for og stolt af. Sådan havde jeg det også, da jeg blev formand for NFA. Der var jeg også glad og stolt for, at samfundet betroede mig at være med til at gøre en afgørende forskel for de mange, mange danskere, som går på arbejde hver dag. Nu er der gået fem år siden jeg tiltrådte – og jeg er stadig helt utrolig stolt og glad for opgaven og tilliden, siger hun.

Stina Vrang Elias har været bestyrelsesformand for NFA siden 2019. Hun er desuden administrerende direktør i Tænketanken DEA.

- Det er fortjent, at Stina får denne anerkendelse for sit store arbejde for NFA. Vi har et rigtig godt samarbejde med at sikre kursen for NFA’s forskning, så vi lever op til vores mål om at bidrage til et sundt og sikkert arbejdsmiljø, siger direktør på NFA Steffen Bohni.

Dannebrogordenens Ridderkors gives bl.a. til personer, som har ydet en helt særlig indsats på det sociale område samt til chefer i departementer og underliggende styrelser.

Også NFA’s direktør Steffen Bohni og vicedirektør Rikke Thoning Solaas har modtaget Ridderkorset.

Blå bog:

Stina Vrang Elias har arbejdet med uddannelsespolitik siden begyndelsen af 1990’erne og stiftet Tænketanken DEA i 2010, som også arbejder med forsknings- og innovationspolitik. Hun er uddannet cand.scient.adm. i 1995 med studieophold i USA og Sverige. Foruden af være bestyrelsesformand i NFA og adm. direktør i Tænketanken DEA, besidder hun en række tillidsposter i fonde, råd, nævn og udvalg.