Materialer til arbejdsmiljøuddannelserne (AMO)

Arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere kan hente hjælp til deres arbejde med at håndtere og forebygge udfordringer i arbejdsmiljøet.

Det er et stort ansvar, der hviler på arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere i virksomhedernes arbejdsmiljøorganisation.

Derfor ønsker Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø (NFA) at være med til at sikre, at de har adgang til den mest solide og opdaterede viden om arbejdsmiljø.

I samarbejde med en række udbydere af den obligatoriske arbejdsmiljøuddannelse lancerer NFA nu tre videoer og to temaark, som kan indgå i uddannelsen og bidrage til at give kursisterne et forskningsbaseret fundament at stå på i deres daglige arbejde.

Brug NFA's viden

Download videoen med introduktionen til NFA via ikonet i playeren

Stress

Download videoen, som giver en introduktion til stress, via ikonet i playeren

Småøvelser

Download videoen, som giver en introduktion til småøvelser, via ikonet i playeren

Mere viden om stress og småøvelser

Du kan læse mere om stress, hvorfor man får stress på arbejdet, og hvordan man kan forebygge stress på arbejdspladsen i NFA's temaark om stress målrettet AMO.

I NFA's temaark om småøvelser kan du bl.a. læse mere om, hvad småøvelser er, og hvorfor de er gode. Du kan også få fem gode råd til at komme i gang med småøvelserne.

Derudover bør du tjekke vores fem korte videoer med småøvelser målrettet AMO.

Yderligere information

Kommunikationsmedarbejder Maja Kirstine Andersen, NFA


NFA logo

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø | Lersø Parkallé 105 | 2100 København Ø. | T: 39 16 52 00 | F: 39 16 52 01 | M: nfa@nfa.dk | CVR: 15 41 37 00